Thuissexlijn bellen

Wanneer je online iemand leert kennen, dan heb je daar een chat mee. Een berichten gesprekje waarin je elkaar beter kan leren kennen. Heel vaak wil je elkaar ook op seksueel vlak leren kennen  en ontdekken of jullie ook die seksuele chemie hebben. Dat noemen we een sexchat of thuissexlijn. Vroeger kon je alleen via de telefoon met elkaar kletsen, maar tegenwoordig kan je tekst versturen, foto, video’s en geluidsfragmenten.

Het is echter wel zo veilig om eerst gewoon tekst te sturen en eventueel onherkenbare foto’s. Wanneer je elkaar kent, kan je verder gaan. Dat gebeurt heel vaak eerder al, maar je weet nooit helemaal zeker wie er aan de andere kant zit. Het is dus wel aan te raden om bijvoorbeeld geen herkenbare sex foto’s of video’s te versturen.

De voordelen van een sexchat

Sexchat is gewoon ontzettend geil. Je leert precies hoe je de ander geil kan maken, wat diegene lekker vindt, en ook waar ze niet van houden. Het werkt ook nog eens als een heel opwindend voorspel. Wanneer je elkaar dan ontmoet voor de eerste sexdate, dan ben je al zo geil als boter, je weet al dat er aantrekkingskracht is en de kans op echte sex is dan ook veel groter.

Wanneer er strengere virusmaatregelen van kracht zijn, wordt er ook aangeraden om op deze manier sex te hebben. Het is veilig en je kan elkaar niet besmetten. Wanneer de maatregelen opgeheven of versoepeld worden, dan kan je elkaar eindelijk ontmoeten en dan kunnen die geile sexchats eindelijk waarheid worden.