Het kan je zomaar overkomen

Soms overkomt het je waar je in je wildste dromen van gedroomd hebt, ik kan zeggen heter dromen, je had het niet verwacht, en de gebeurtenis ontgaat je.. Degenen die erbij horen en degenen die er niet bij horen, zijn even ondergeschikt. Het bedontbijt dat zijn zoon Kevin serveerde, had bijvoorbeeld onverwachte resultaten. Aan het einde van het ontbijt gaf hij me een geweldige beurt als een perfecte minnaar. De bocht herinner ik me nog steeds met grote vreugde, de bocht die ik hoop te herhalen. Een onverwachte ervaring die ik graag met je wil delen.
Ik ben een vrij strak figuur van Trees, 50 minuten, D-tieten. Helaas deelt mijn man zijn leven liever met een andere vrouw in bed, dus ik ben alleen. Het kwam voor mij als een echt spontane en onverwachte omweg. Ik denk dat we een geweldig seksleven hadden, en we hadden bijna elke dag seks. Dus ik zeg niets om te klagen. We hadden veel plezier en kenden geen taboe. Maar dit behoort tot het verleden. Nu heb ik seks met een vriend die onregelmatige tijden ervaart. Helaas heb ik niet veel tijd om zin in seks te hebben. Laten we zeggen dat mijn kat gemakkelijk nat wordt en graag zijn benen spreidt voor entertainment. Maar helaas bestaat die verdomde waanzin bijna niet.
Kevin, zijn zoon van in de twintig, leeft zijn leven, maar soms gaan er weekenden voorbij. Voor mij betekent dat bijpraten en me weer een zorgzame moeder voelen. Ontmoet hem een ‚Äč‚Äčoude bekende als hij ‘s avonds uitgaat. Kevin was er een paar weken geleden weer. Hij sliep nog toen hij op de slaapkamerdeur klopte en zijn hoofd om de deur heen stak. “Mam, hoe wil je dat ik het ontbijt op bed breng?” “Goede suggestie” was mijn antwoord. “Maar zorg ervoor dat je ontbijt voor twee hebt, zodat je het ook kunt eten. Mijn bed heeft genoeg ruimte voor twee. Kevin in een boxer en T-shirt werkt eraan. Hij zei dat hij ging. Nadat hij wegging, realiseerde ik me dat dat ontbijten geen goed idee was.Seks. Aan tafel ontbijten is niet zo moeilijk. Maar ik besloot hem met rust te laten en hem niet het idee te geven van een tafel voor het ontbijt. De tepels begonnen te zwellen en het poesje werd nat.