Cristina bezoekt een erotische beurs

Ik, Christina, ging met mijn vriendin Ellen naar een erotische beurs. Op die bewuste dag vertelde ik mijn man Rob dat ik de nacht bij Ellen zou doorbrengen. Ik vertrok om 18.00 uur om Ellen op te halen. Toen ik daar aankwam, belde ik aan en Ellen zette me binnen. Ellen zei in een mooie jurk: Kijk, ik heb niks in mijn reet, geil hè.
Ik glimlachte en zei dat je zeker een seksdier bent. Wacht even, ik doe ook mijn ondergoed uit. Ik ging in heel lichte kleding naar buiten en was er 30 minuten later al. We waren een beetje beschaamd en opgewonden omdat we naakt onder de jurk waren. Loop eerst over de kermis en denk aan de attracties die ons fascineerden. Dit waren bijvoorbeeld stripcafés voor vrouwen, donkere kamers en holes of glory.

Ga eerst naar het stripcafé voor vrouwen en er is een leuke tafel bij het podium. Er was een aardige en knappe man die vertrok. We dronken en zagen een stripper die alleen sexy slipjes droeg. Hij verliet het podium, liep tussen de tafels door en streelde af en toe de vrouw die daar zat. Hij kwam naar onze tafel, ging achter Ellen staan ​​en legde zijn hand op haar schouder. Zijn handen gleed over haar borst en streelde ze, die hij begon te strelen zonder verlegenheid. Eerst op haar jurk, na een tijdje gleden zijn handen onder haar jurk door haar spleten, spelend met haar tepels. Ellen had bekende geile ogen, dus ik wist dat ze hem leuk vond. De stripper maakte haar tepels los en kwam achter me staan, eerst over mijn schouders en daarna over mijn nek en oorlellen. Het voelde zo goed dat zijn hand plotseling door mijn spleet gleed en mijn borst streelde. Ik voelde dat mijn tepels onmiddellijk recht waren en ik voelde me ongelijk. Helaas stopte hij en ging voor Ellen staan ​​en gaf haar een lapdance. Ellen, die noch verlegen noch verlegen was, greep onmiddellijk haar kont en streelde het. Hij keek Ellen weer aan en Ellen begon meteen met één hand over zijn penis te strelen. De stripper pakte haar hand, tilde die over haar slipje en zei dat ze die uit moest doen. Nou, het viel niet in de doof. Ellen knielde voor hem neer en liet haar slipje zakken, deze positie maakte zijn stijve lul gelijk aan haar gezicht. Ze grijpt zijn pik en likt zijn hoofd, en hij grijpt Ellen’s hoofd en bedekt haar pik met zijn mond.

Ellen begon aan zijn verlangens te zuigen, haar gezicht en heupbewegingen lieten zien dat je hem echt leuk vindt. En ongeveer vijf minuten later zag ze hem kramp in haar mond. Ellen slikt alles door en likt haar hoofd perfect schoon, terwijl ze het café applaudisseert als dank voor de show. De stripper is weg omdat ze zichzelf te veel losliet en niet meteen weer kon acteren. Ellen en ik stonden op en verlieten het café. Buiten het café zei ik tegen Ellen: Wat ben jij een seksuele grap! Ellen antwoordde: Wat zou ik eigenlijk verliezen, en ik vond het zo heet, en jij? Ik antwoordde: ik dacht ook dat ik geil was en nog steeds. Nu, zei Ellen, laten we naar het doolhof gaan. Twee minuten na het lopen kwam ik bij het labyrint aan. Buiten hing een plattegrond waarop te zien was dat er verschillende kamers zijn die door allerlei gangen met elkaar zijn verbonden. Ik schudde handen en ging naar binnen, het was erg donker van binnen. Het duurde niet lang voordat ik voelde dat mijn handen mijn lichaam bedekten.